Een job bij MAKRO / METRO. Da’s een job vol voordelen!

1

Uitdaging

Heb je passie voor verkoop? Is het voor jou een uitdaging dat de klant met een glimlach onze winkel verlaat? Draag je klanten op handen en is jou niets te veel om topservice aan te bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sociale vaardigheden, zelfstandigheid, enthousiasme en een flinke dosis creativiteit maken deel uit van je werkdag.

2

Flexibele uren

De werktijden zijn afhankelijk van de klantenstroom en zijn dus flexibel. Er is regelmatig avond- en zaterdagwerk. Gesplitste shiften? Daar doen we niet aan!

3

Zelfontwikkeling

MAKRO / METRO investeert in haar werknemers d.m.v. opleidingen. Wil je groeien en aan de slag gaan met je talenten? Dan helpen we je graag met je zelfontwikkeling.

4

Snelle opstart

Lange selectieprocedures? Niet bij MAKRO / METRO! Na een korte screening wordt alles in werking gesteld om je een snelle opstart te verzekeren.

5

Persoonlijkheid primeert

Bij MAKRO / METRO telt je motivatie, talent en ambitie. Ook zonder diploma ben je meer dan welkom.

6

Loon en premies

MAKRO / METRO betaalt je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen. Als kers op de taart zijn er mooie premies voorzien voor wie na 18u werkt, alsook kassa – en koude premies voor bepaalde functies.

7

Meer dan een job alleen

Wie bij ons aan de slag gaat, maakt deel uit van een dynamische en sterk internationale groep. Teamspirit, een bruisende werkplek met een groot assortiment aan kwaliteitsproducten, interactie met klanten en een gezellige kantine geven je job net dat beetje meer.

Onze vacatures

Alle vacatures
Kassamedewerkers
Aanvullers
Restaurant-medewerkers
Verkopers
Medewerker Metro Antwerpen

Er worden hier veel opleidingen gegeven. Je kan aan alle opleidingen waarin je je kan vinden, deelnemen en je zo verder ontwikkelen. Er wordt hier ook naar jou geluisterd als je een probleem hebt. Heb je een mening over iets, dan kan er altijd over gepraat worden. Ik werk hier heel graag!

Medewerker Metro Antwerpen

Ik heb bij Metro gesolliciteerd omdat ik zeer geïnteresseerd ben om elke dag om te gaan met verse producten en klanten te helpen. Ook mijn ervaring in de horeca is een goed pluspunt omdat ik klanten kan inspireren en eventueel helpen met bepaalde keuzes. …Het is een toffe sfeer, er wordt veel gelachen maar steeds hard gewerkt.

MAKRO / METRO als werkgever

MAKRO / METRO als werkgever

Werken bij MAKRO/METRO

In België telt MAKRO/METRO ongeveer 3.000 werknemers. Wereldwijd stelt Metro Cash & Carry maar liefst 100.000 mensen tewerk. Bij MAKRO/METRO heerst er een open bedrijfscultuur waarbij plezier wordt gemaakt onder de werknemers. Het is belangrijk deze leuke sfeer ook uit te stralen naar de klanten toe. Tevreden werknemers maken tevreden klanten.

Talent ontwikkelen

Bij MAKRO/METRO staat de ontwikkeling en betrokkenheid van mensen centraal. Medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Er wordt permanent geïnvesteerd in training en ontwikkeling.

Makro is een Top Employer

Al 13 jaar kan MAKRO/METRO trots het certificaat van Top Employer voorleggen, een mooie prestatie.
Dit certificaat duidt aan dat MAKRO/METRO een gunstige werkplek is waar veel aandacht gaat naar het welzijn van medewerkers.   

Mensen die aan de slag gaan bij MAKRO/METRO zijn:

  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Gedreven
  • Sociaal
  • Goedlachs

Ben jij helemaal weg van retail? Wil je voldoening halen uit je job en enkel tevreden klanten weer huiswaarts laten gaan?

MAKRO / METRO zoekt enthousiaste winkel- en restaurantmedewerkers.

Ontdek waar jij aan de slag kan!